Video: Se stjernekomikeres vanvittige auditions til SNL

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Saturday Night Live’ markerede i lørdags 40-året for showets debut med en udvidet særudgave fyldt til randen med kendte ansigter. Et af showets højdepunkter var en kompilationsvideo af en række nu verdenskendte komikeres auditions til sketchshowet. Forbløffende nok var det ikke alle, der fik en plads i SNL-castet.

Videoen indeholder blandt andet auditions fra Jim Carrey, Will Ferrell, Amy Poehler, Jimmy Fallon, Seth Meyers, Kristen Wiig, Stephen Colbert og Andy Samberg. Klippet tydeliggør således den store betydning, som ’Saturday Night Live’ har haft for flere generationers skarpeste amerikanske komikere.

Selv om producerne sikkert fortryder, at de i sin tid afviste folk som Jim Carrey, Stephen Colbert og Zach Galifianakis.

Læs også: Mesterkomikerne, der startede på SNL

Læs også: Se Fallon og Timberlake åbner ‘Saturday Night Live’ med musikalsk medley

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af