Video: Tina Fey og Amy Poehler tager imod Emma Stone og Melissa McCarthy i SNL’s jubilæumsudgave af Weekend Update

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nyhedssatire-segmentet Weekend Update er ét af de faste, ikoniske indslag på ‘Saturday Night Live’, og selvfølgelig blev der bragt noget særligt til fadet, da sketchshowet fejrede 40 års jubilæum i går.

Tre tidligere værter på segmentet – Amy Poehler, Tina Fey og Jane Curtain – holdt hof og bød velkommen til et stjernespækket ensemble, der lagde vejen forbi som deres yndlingskarakter fra Weekend Update. Emma Stone gav den som Roseanne Roseannadanna, før hendes ‘Birdman’-medspiller Edward Norton forsøgte sig med en klon af Bill Haders legendariske sidekick Stefon, hvorefter Hader selv viste, hvordan skabet skal stå.

Se endelig videoen til ende, for mod slutningen dukker Melissa McCarthy op som coachen Matt Foley (en figur spillet af nu afdøde Chris Farley), og som sædvanligt stjæler hun billedet – og smadrer SNL’s eneste Weekend Update-bord på opsigtsvækkende maner!.

Læs også: Kanye West indtog ‘Saturday Night Live’ på alle fire med Sia

Læs også: Se Fallon og Timberlake åbne ‘SNL’ med musikalsk medley

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af