Bekræftet: ‘The X-Files’ vender tilbage til tv-skærmen

Bekræftet: ‘The X-Files’ vender tilbage til tv-skærmen

Sandheden er åbenbart stadig derude. Efter rygterne for et par måneder siden begyndte at rumstere, at ‘The X-Files’ muligvis snart ville få et reboot, er det endelig bekræftet: Kultserien vender tilbage til tv-skærmen med både David Duchovny og Gillian Anderson i deres legendariske roller som makkerparret Mulder og Scully.

Der bliver dog tale om en begrænset genfødsel, da sci-fi-serien kun vil bestå af seks nye episoder, som får premiere på det oprindelige selskab Fox. Indspilningerne starter til sommer, mens premieredatoen endnu ikke ligger fast.

‘The X-Files’-rebootet følger op på tv-serien, der kørte i ni sæsoner fra 1993 til 2002, samt de to mindre succesfulde forsøg på at genoplive kulthittet i form af spillefilmene ‘The X Files: Fight the Future’ fra 1998 og ‘The X Files: I Want To Believe’ fra 2008. I en pressemeddelse udtaler seriens skaber Chris Carter dog, at han planlægger at vende tilbage til tv-seriens udgangspunkt:

»Jeg tænker bare på det som en 13 år lang reklamepause. De gode nyheder er, at verden kun er blevet et mere underligt sted siden sidst – det perfekte tidspunkt, at fortælle de her seks historier på«.

Læs også: Arven fra ’Twin Peaks’: 10 serier, der står i gæld til Lynch-klassikeren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af