Samantha Bee bliver heller ikke ‘The Daily Show’-vært – får sit eget late night-show

Samantha Bee bliver heller ikke ‘The Daily Show’-vært – får sit eget late night-show

‘The Daily Show’ er efterhånden ved at løbe tør for interne kandidater til at overtage Jon Stewarts snart tomme værtsstol. En række af storfavoritterne som Jason Jones, John Oliver og Jessica Williams har alle trukket deres potentielle kandidatur, og nu tilslutter Samantha Bee, showets mangeårige senior correspondent, sig rækken. Komikeren har nemlig annonceret, at hun får sit eget show på TBS senere på året.

Nyheden kommer bare en uge efter, at Bee og hendes mand, en anden ‘The Daily Show’-veteran, Jason Jones, afslørede, at de arbejder på en komedieserie for TBS inspireret af deres eget familieliv. Trods Jones’ exit fra ‘The Daily Show’ var planen , at Bee fortsat ville blive på showet, men med sin nye kontrakt med Comedy Central-rivalen TBS, er det næppe sandsynligt, at komikeren fortsætter, når hendes nye show starter produktion.

Samantha Bees kommende og endnu unavngivne show vil ifølge en pressemeddelse være et late night-program, hvor nyheder og relevante historier vil blive behandlet med Bees »intelligente og satiriske synspunkter«. Bee bliver dermed (tiltrængt) en af de første kvinder til at udfordre det mandsdominerede late night-felt.

Læs også: The Daily Show skal have ny vært: Se vores bud på Jon Stewarts afløser

Læs også: 10 af Jon Stewarts bedste øjeblikke som ‘The Daily Show’-vært

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af