Se Tom Hardy og Gandolfini i sin sidste rolle under CPH PIX-særvisning af ‘The Drop’

Manden bag Tony Soprano, James Gandolfini, døde forrige år, men heldigvis nåede han at indspille flere film, der først har set dagens lys efter hans bortgang.

Den allersidste hedder ‘The Drop’, og det er et særdeles lovende projekt. Her spiller Gandolfini over for to af tidens dygtigste fysiske skuespillere, engelske Tom Hardy (‘The Dark Knight Rises’, ‘Bronson’) og belgiske Matthias Schoenaerts (‘Bullhead’, ‘Rust and Bone’).

Også Lisbeth Salander herself, Noomi Rapace, er på rollelisten i filmen, som bygger på et manuskript af Dennis Lehane, der tidligere har leveret bogforlæg til film som ‘Mystic River’, ‘Shutter Island’ ‘Gone Baby Gone’. Så der er utvivlsomt en mørk thriller i vente i ‘The Drop’, der handler om en mand, der passer på et røveribytte, som imidlertid selv bliver stjålet.

Filmen får desværre ikke ordinær dansk biografpremiere, men så er det heldigt, at festivalen CPH PIX kommer til undsætning og viser filmen i morgen, fredag 20 marts, kl. 20 i Empire Bio i København. Det kan meget vel være den eneste gang, filmen kan opleves i en dansk biograf, så det er om at slå til.

Køb billet her.

Læs også: Programmet til CPH PIX er ude

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af