Tom Ford har sin næste film klar – Amy Adams, Jake Gyllenhaal og Joaquin Phoenix medvirker

Tom Ford har sin næste film klar – Amy Adams, Jake Gyllenhaal og Joaquin Phoenix medvirker

Den tidligere Gucci- og Yves Saint Laurent-designer Tom Ford gjorde lidt af et karriereskift, da han i 2009 debuterede med det smukt filmede drama ‘A Single Man’ med Colin Firth og Juliane Moore i hovedrollerne. Til, måske, fleres overraskelse var filmen en succes, og nu har Ford efter en længere filmpause udset sig sit næste projekt, hvor stjernerne allerede har stimlet sammen for at medvirke.

Titlen på filmen bliver ‘Nocturnal Animals’ og er baseret på bogen ‘Tony and Susan’ fra 1993 af Austin Wright. Bogen er efter sigende en mørk thriller om en kvinde, der modtager et bogmanuskript fra sin eksmand, hvorefter bogen – og filmen – vil følge to simultane historier, dels bogmanuskriptets handling, et blodigt familiedrama kaldet ‘Nocturnal Animals’, og dels hendes egen dystre fortid med sin eksmand.

Castet til filmen er stadig i forhandlingsfasen, men allerede nu står Amy Adams og Jake Gyllenhaal først på listen til at spille eks-ægteparret, mens Joaquin Phoenix og Aaron Taylor-Johnson tilsyneladende også vil kunne ses i bærende roller. George Clooneys Smokehouse Pictures producerer filmen, der endnu ikke har en premieredato.

Læs også: Lækkerbiskerne til cineasten: Her er filmene, du skal se på Copenhagen Architecture Festival

Læs også: Idris Elba, Robert Pattinson og James Franco i ’Spring Breakers’-instruktørs nye film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af