Video: Se Barack Obamas samtale med manden bag ’The Wire’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Barack Obama elsker ’The Wire’. Så meget, at han inviterede seriens skaber, David Simon, til en samtale i Det Hvide Hus, hvor han udråbte HBO-serien til »ikke blot en af de bedste serier, men et af de største kunstværker i de seneste årtier«.

Obama fremhævede i sagens natur seriens samfundsmæssige relevans, herunder hvordan den belyser væsentlige problemstillinger i de amerikanske politistyrker og samtidig humaniserer skikkelserne i den kriminelle underverden. Han bekræftede også, hvem hans yndlingskarakter i serien er: Den homoseksuelle gunman Omar.

Der var dog ikke kun tale om gensidige skulderklap, da Simon benyttede lejligheden til at kritisere regeringens kamp mod narkotikahandel. »Det, stofferne ikke ødelægger, gør krigen imod dem«, sagde han.

Se den interessante diskussion mellem Simon og Obama ovenfor.

Læs også: Se Obama læse mean tweets hos Jimmy Kimmel

Læs også: Obama står distancen over for Zach Galifianikis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af