Video: Se Viggo Mortensens sjove og rørende tale til Bodil

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var en smånervøs Viggo Mortensen, der trådte op på scenen for at modtage årets Æres-Bodil under lørdagens prisuddeling.

Mortensen undskyldte for sit talepapir, inden han leverede en vittig og veloplagt tale, hvor han blandt andet kommenterede det forhold, at han modtager prisen uden at have arbejdet i den danske filmbranche. Det har Chaplin gjort før ham, og med et glimt i øjet opfordrede Mortensen den afdøde instruktør til at aflevere sin Bodil-statuette tilbage.

Mortensen kan for første gang opleves i en dansksproget rolle i Lisandro Alonsos ‘Jauja’, hvor han spiller over for Ghita Nørby, og netop Nørby havde fornøjelsen af at overrække Æres-Bodil’en til den halvdanske skuespiller.

Læs også: ‘Stille hjerte’ den store Bodil-vinder – se alle vinderne

Læs også: Viggo Mortensen taler dansk i den mystiske ‘Jauja’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af