Video: Se Winding Refn i fascinerende samtale med ‘Irreversible’-instruktør

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To af de mest excentriske auteurs på den internationale filmscene, danske Nicolas Winding Refn og argentinske Gaspar Noé, mødtes sidste år til en snak om filmkunst og personlige erfaringer i et arrangement tilrettelagt af Det Danske Filminstitut. Nu er deres diskussion endelig blevet tilgængelig online.

Hvor Refn som bekendt har brudt igennem med Ryan Gosling-filmene ‘Drive’ og ‘Only God Forgives’, er Noé en af tidens største provokatører med titler som ‘Irreversible’ og ‘Enter the Void’ på cv’et. Begge indeholder scener af absolut gruopvækkende karakter, ikke mindst ‘Irreversible’s lange, rå og uklippede voldtægtsscene.

Instruktørerne deler en række underholdende anekdoter med hinanden og fortæller om vanskelighederne ved at finansiere deres kompromisløse projekter. Få et unikt indblik i de to gale og geniale sind ved at se videoen ovenfor.

Læs også: Amazon nupper Nicolas Winding Refn-serie

Læs også: Nicolas Winding Refn har fundet sin Neon Demon

Læs også: Nicolas Winding Refn caster supermodellen Abbey Lee til sin ‘Neon Demon’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af