Amazon nupper Nicolas Winding Refn-serie

Amazon nupper Nicolas Winding Refn-serie

Forleden kunne vi fortælle, at Woody Allen skal lave sin første tv-serie for Amazon, som brager derudaf med hitserierne ‘Transparent’ og ‘Mozart in the Jungle’ og netop har frigivet sin seneste samling pilotafsnit, som man dog skal have amerikansk IP-adresse for at se.

Og nu har Amazon så ifølge Deadline.com erhvervet sig et projekt, som har særlig interesse set med danske øjne. Det er Nicolas Winding Refns  ‘Barbarella’, som bygger på en tegneserie, der blev til film i 1968 med Jane Fonda i hovedrollen.

Refn er med til at producere serien og skal muligvis selv instruere den. ‘Pusher’- og ‘Drive’-instruktøren har været tilknyttet projektet siden sommeren 2012, men først nu har det altså fundet et hjem.

Nicolas Winding Refn har altid været kendt for sine markante mandekarakterer og undersøgelser af maskulin identitet, men han undergår lige nu et kønsskifte, om man så må sige. Ud over ‘Barberella’ med en stærk kvindelig hovedperson i centrum er hans næste filmprojekt ‘The Neon Demon’, som han har betegnet som en feminint drevet horrorfilm.

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast – Er ‘Birdman’ et mesterværk? Hvorfor elsker Oscar en film som ‘The Imitation Game’?

Læs også: Amazon går til spillefilmen

Læs også: Se plakaten til Refns ‘The Neon Demon’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af