Lyt til Soundvenue Filmcast: Lever ‘Daredevil’ op til hypen / ‘Lillemand’ og komediegenren som undermåler

Lyt til Soundvenue Filmcast: Lever ‘Daredevil’ op til hypen / ‘Lillemand’ og komediegenren som undermåler

Er du en heroisk supermand eller en ynkelig, selvbedragerisk lillemand?

Uanset hvad er der noget for dig i den dugfriske udgave af Soundvenue Filmcast. Vi dykker nemlig ned i Netflix’ Marvel-satsning ‘Daredevil’ om den blinde superhelt, der rydder ud i Hell’s Kitchens kriminelle kaos. Serien har fået en overvældende modtagelse – men kan den virkelig leve op til hypen, og skal vi nu indstille os på samme superhelteoverbud i tv-serie-regi, som vi ser i biograferne?

I den helt anden ende af spektret finder vi Jonatan Spangs ‘Lillemand’, hvor komikeren spiller en karikeret udgave af sig selv i ånden efter ‘Seinfeld’, ‘Louie’ og ‘Klovn’. Serien har ikke fået nær så meget opmærksomhed, som danske dramaserier normalt får, og den frister en lidt hengemt skæbne på TV 2 Zulu frem for at blive smækket ud på hovedkanalen.

Så hvordan kan det egentlig være, at det altid er de store og tunge dramaer, der løber med de mest prestigefyldte priser og de omfattende omtaler? Har komedierne simpelthen mindre at byde på end de lange, alvorsprægede fortællinger?

Vi tager diskussionen, bundseriøst, men går selvfølgelig også efter laveste fællesnævner i den faste hurtigrunde, ligesom vi runder årets Cannes-program og den årlige White House Correspondent’s Dinner, før vi slutter af med streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af