Netflix bestiller ny sæson af ‘Daredevil’

Netflix bestiller ny sæson af ‘Daredevil’

Superheltestimen fortsætter. Mens ‘The Avengers: Age of Ultron’ formentlig løber med det meste af opmærksomheden denne uge, gør Netflix også sit for at holde Marvel-universet i kog ved at forny den splinternye tv-serie ‘Daredevil’ med en sæson to.

Serien har kun været tilgængelig på Netflix i to uger, men er allerede blevet lidt af en kritikerdarling. Vores anmelder kvitterede med fem stjerner og kaldte serien for »en dyb, intelligent og actionfyldt superhelteserie for folk, der ikke nødvendigvis kan lide superhelte«.

Anden sæson af ‘Daredevil’ får premiere i 2016, men det bliver dog uden første sæsons hovedforfatter Steven DeKnight. Han bliver erstattet af Doug Petrie og Marco Ramirez, der også arbejdede på første omgang.

Næste år får også en anden ny Marvel-serie – ‘Luke Cage’, om en undsluppen fange, der lejer sig ud som superhelt – får premiere på Netflix.

Læs også: Anmeldelse:’ ‘Daredevil’: Glimrende superhelteserie er ikke kun for fans

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af