Ryan Gosling indtager Guillermo Del Toros Disney-gyser ‘Haunted Mansion’

Ryan Gosling indtager Guillermo Del Toros Disney-gyser ‘Haunted Mansion’

Mens Ryan Gosling startede sin karriere som nuttet barnestjerne på Disney Channel, og Guillermo Del Toro har masser af erfaring med grufulde gyserfortællinger, virker dette alligevel som et ret spøjst match. Ikke desto mindre skal Gosling medvirke i Del Toros kommende familiegyserfilm (!) ‘Haunted Mansion’.

Filmen er baseret på en forlystelse i Disneyland og handler om, ja, et besat hus, men målet er ifølge den mexicanske auteur, at ‘Haunted Mansion’ bliver ‘fun scary’, og ikke ‘funny scary’. »Filmen bliver sjov, men ideen er, at det skal føles som at køre gennem forlystelsen som barn – på den ene side har du det sjovt, og på den anden side vil du virkelig gerne ud derfra«, har Guillermo Del Toro tidligere fortalt til The Playlist.

Tidligere på året mødtes det umage par Gosling og Del Toro på SXSW til en snak om skuespillerens dystre instruktørdebut ‘Lost River’, hvor det kom frem, at de har brygget på Disney-projektet i årevis. Indtil vi får det at se, kan man passende varme op med Del Toros kommende haunted house-gyser ‘Crimson Peak’, der bestemt ikke ser børnevenlig ud.

Læs også: Trailer: Se Mia Wasikowska og Jessica Chastain i Guillermo Del Toros spøgelsesfilm ‘Crimson Peak’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af