Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘While We’re Young’ med Ben Stiller og Adam Driver / Er der liv i horrorgenren?

Vi har svedige håndflader i den helt nye udgave af Soundvenue Filmcast, der nu kan hentes via iTunes eller lyttes til HER.

Først skal det nemlig handle om frygten for at blive voksen. Noah Baumbach er blevet hyldet som en moderne, ondere udgave af Woody Allen for de spiddende og eksistentialistiske ‘The Squid and the Whale’ og ‘Frances Ha’.

Nu er han tilbage med ‘While We’re Young’, der er det tætteste, han endnu er kommet på at lave en rendyrket komedie. Ben Stiller og Naomi Watts er parret, der fascineres af et yngre hipsterpar, spillet af Adam Driver og Amanda Seyfried. Men er filmen en letbenet omgang, eller siger den noget vigtigt om at være menneske? Vi er ikke helt enige i podboksen.

Og så skal det handle om en mere håndgribelig frygt. ‘It Follows’ er noget så sjældent som en velanmeldt horrorfilm, som nu får dansk biografpremiere. Men er den en enlig svale eller et tegn på, at der stadig er varmt blod i horrorgenren? Og hvorfor får vi så få gode gyserfilm i de danske biografer? Vi har inviteret en horrorekspert i studiet for at tage temperaturen på gys og gru anno 2015.

Endelig aflægger vi rapport fra den netop afsluttede Cannes-festival, hvor Soundvenue Filmcast var rigt repræsenteret. Og så skal vi da også lige omkring den angstprægede hurtigrunde og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af