Soundvenue Forpremiere: Se den anmelderroste ‘While We’re Young’ med Adam Driver, Ben Stiller og Naomi Watts før alle andre

Noah Baumbach er en af de mest sorthumoristisk skarpsynede instruktører, USA har fostret i nyere tid. I forrygende film som ‘The Squid and the Whale’ og ‘Frances Ha’ har han udstillet vores identitetsløshed, så det gør så ondt, at man ikke kan andet end at grine.

Men med sin nye film betræder han nyt, mere letfordøjeligt græs. Det er nemlig noget så smittende som en feelgood-film, for som han siger i vores interview i det kommende Soundvenue Update: »Jeg tror altid, jeg er i gang med at lave en komedie, og det måtte jo lykkes en dag«.

Og skal man tro de amerikanske medier, er ‘While We’re Young’ i den grad lykkedes. Filmen har fået en flot modtagelse, og den roses blandt andet for sit killer cast. Naomi Watts og Ben Stiller spiller et midaldrende newyorker-par, der lader sig besnære af et unge hardcore-hipster-par, spillet af ‘Girls’-stjernen Adam Driver og stortalentet Amanda Seyfried.

Resultatet er en sjov og rørende film om at owne sin alder, og nu kan du se den før alle andre, når vi sammen med Scanbox og Empire Bio inviterer til forpremiere mandag den 25. maj.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere
Empire Bio
25. maj, 20.00

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af