Trailer: Adam Sandler og Peter Dinklage går arkade-amok i ny trailer til ‘Pixels’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til tonerne af Queens ‘We Will Rock You’ får Adam Sandler, Peter Dinklage og Josh Gads trekløver af fallerede 80’er-gamere en renæssance i stor stil, da de udpeges til at forsvare jordkloden mod en hord af arrige arkadefigurer med Pacman og Donkey Kong i spidsen.

Det er utvivlsomt et af de skøreste koncepter til en blockbuster, Hollywood har konciperet i de seneste år, og originaliteten er kærkommen i en tid, hvor ‘drømmefabrikken’ spinder guld på fortærskede superhelteklichéer.

Det er tilmed en forrygende trailer, hvor effektmaskineriet kører på højeste tryk uden at gøre kål på den nostalgiske feel. Holdes Sandler i skindet, kan’Pixels’ meget vel blive årets positive overraskelse i blockbuster-feltet.

Læs også: Vores forventninger til sommerens største blockbusters

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af