Trailer: ‘The Matrix’-duoens Netflix-serie ‘Sense8’ ligner et stort mindfuck

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wachowski-søskendeparret floppede fælt med deres seneste sci-fi-opus ‘Jupiter Ascending’, men ikke desto mindre vover duoen bag ‘The Matrix’ sig nu ud i endnu et højtragende sci-fi-eventyr – denne gang på tv-skærmen med ‘Sense8’, hvis første trailer netop er landet.

Som tidligere afsløret er Wachowski’ernes Netflix-serie tilsyneladende ét stort mindfuck, hvor særligt udvalgte mennesker, ført an af ‘Lost’-skuespilleren Naveen Andrews, verden over bliver sanseligt og mentalt forbundet. Seriens executive producer, Grant Hill, udtaler i en pressemeddelelse, at ‘Sense8’ er »et drama, en kærlighedshistorie, en moderne fortælling, der ikke grundlæggende er science fiction«.

Hvis det – og den noget forvirrende, omend visuelt flotte første smagsprøve – har vakt din interesse, kan du finde ud af, hvad det hele handler om, når ‘Sense8’ lander den 5. juni på Netflix med samtlige 12 episoder.

Læs også: Få overblikket: Se om din favoritserie er blevet forlænget

Læs også: On demand: Det skal du streame i maj

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af