Video: Se første klip fra Gus Van Sants Cannes-film med Matthew McConaughey

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Startskuddet til årets største begivenhed for filmfanatikere, Cannes-festivalen, lyder omsider i dag med et både kunstnerisk interessant og stjernespækket line-up i hovedkonkurrencen.

De dystende film har hidtil været omgærdet af hemmelighedskræmmeri, men nu er der mulighed for at få en smagsprøve på en af konkurrencens mest prominente titler, Gus Van Sants ’Sea of Trees’ med Matthew McConaughey i hovedrollen.

Van Sant har splittet sin filmografi mellem snævre, kunstneriske eksperimenter (’Elephant’, ’Paranoid Park’) og bredere mainstreamfilm (’Good Will Hunting’, ’Milk’), og dømt ud fra det første klip fra filmen slutter ’The Sea of Trees’ sig til sidstnævnte kategori.

Den omhandler den eksistentielt tyngede Arthur Brennan (McConaughey), der drager mod den japanske skov Sea of Trees for at begå selvmord. Her møder han Ken Watanabes tillige tungsindige Nakamura, der får ham til at skrotte selvmordstankerne og drage ud på en rejse i det endeløse træhav – for at overleve og for at finde sig selv.

Van Sant vandt i 2003 Guldpalmen for det fintfølende mesterværk ’Elephant’.

Læs også: Alt om Cannes Film Festival

Læs også: Blufferens guide til Cannes

Læs også: Derfor skal du følge med i Cannes-festivalen fra kolde Danmark

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af