Video: Se første klip og nyt NSFW-billede fra ’Irreversible’-instruktørs Cannes-film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Love’, Gaspar Noés nye film, er blandt de største samtaleemner på Croisetten i Cannes, selv om den endnu har sin verdenspremiere til gode. Den argentinsk-fødte franske provokatør har i sine tidligere film tvunget os til at bevidne alt fra incest over smadrede kranier til langstrakte voldtægter, og dømt ud fra plakaten til ’Love’ er han kun lige begyndt at bryde tabuer på det store lærred.

Hvor det seneste billede fra filmen (nedenfor) ej heller er egnet til arbejdspladsen, er det første frigivne klip anderledes afdæmpet. Her udfolder filmens ménage à trois sig i et følsomt forspil, indfanget i dvælende indstillinger, der antyder, at Noé har mere at byde på end tom provokation. Se klippet ovenfor.

‘Love’ får premiere ved en midnatsvisning i Cannes i aften.

Læs også: 10 film, der bragte ublufærdig sex til mainstreambiograferne

love

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af