Clint Eastwoods upassende joke om kendt transperson bortcensureres fra prisuddeling

Clint Eastwoods upassende joke om kendt transperson bortcensureres fra prisuddeling

Spike har beskrevet deres maskulint orienterede prisuddeling Guys Choice Awards som »alt, hvad et normalt prisshow ikke er – en hylemorsom, uprætentiøs og hjertevarm begivenhed, hvor komedie er konge«.

Det har imidlertid ikke forhindret den amerikanske kabelstation i at bortcensurere en upassende joke leveret af Clint Eastwood til prisuddelingen. Under sin præsentation af Dwayne ’The Rock’ Johnson sammenlignede den rutinerede filmmager ’San Andreas’-stjernens transformation fra wrestler til skuespiller med Jim Browns og »Caitlyn Somebody«s karriereskifter. Det skriver Hollywood Life.

‘Caitlyn Somebody’ er en reference til den tidligere OL-guldmedaljevinder, Caitlyn Jenner (tidligere Bruce Jenner), der fik en kønsskifteoperation tidligere på året. Men joken – hvis man kan kalde bemærkningen det – blev altså fundet for bidsk til bedste sendetid og vil ikke figurere i årets Guys Choice Awards, som sendes senere på ugen på Spike.

Læs også: Clint Eastwoods bedste og værste film rangeret

Læs også: Clint Eastwood: ‘American Sniper’ er en antikrigsfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af