Netflix sikrer sig den satiriske krigsfilm ’War Machine’ med Brad Pitt

Netflix sikrer sig den satiriske krigsfilm ’War Machine’ med Brad Pitt

Det er nye tider i filmbranchen.

Tidligere på året sikrede Netflix sig distributionsrettighederne til Cary Fukunagas stærkt imødesete ’Beasts of No Nation’ med Idris Elba som afrikansk krigsherre, og nu har streamingtjenesten ligeledes erhvervet sig David Michôds ’War Machine’ med ingen ringere end Brad Pitt.

Ligesom ’Beasts of No Nation’ vil ’War Machine’ formentlig få premiere på Netflix sideløbende med biografpremieren. De nærmere detaljer omkring udgivelsen ligger dog ikke fast, og det store spørgsmål er, i hvor høj grad biograferne vil forbigå Netflix-filmene, med tanke på at streamingtjenesten har vist sig som en vægtig konkurrent.

’War Machine’ er baseret på journalisten Michael Hastings’ bestseller ’The Operator’ og beskrives som en satirisk krigsfilm med setting i Afghanistans amerikanske militærbaser, hvor de udstationerede soldater drikker og horer solen sort. Måske en ’MASH’ i det 21. århundrede?

Med David Michôd i spidsen er det under alle omstændigheder et lovende projekt. Det australske stortalent stod senest bag de fremragende ’Animal Kingdom’ og ’The Rover’.

Læs også: Sjældent gode westerns fra nyere tid

Læs også: Brad Pitts bedste roller og største fadæser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af