Trailer: Bill Murray rocker ud i Afghanistan i ’Rock the Kasbah’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Barry Levinson. Medvirkende: Bill Murray, Zooey Deschanel, Bruce Willis, Kate Hudson, Danny McBride, Scott Caan. Dansk biografpremiere 26. november.

Tre trailer-tanker:

1. Bill Murray har for alvor generobret rampelyset med hovedrollen i ’St. Vincent’, den kommende ’A Very Murray Christmas’ samt sine optrædener på Lettermans ’Late Show’ i forbindelse med talkshowværtens afsked. Man kan kun hylde arbejdsraseriet, for Murray er og bliver uforligneligt selskab, en utilregnelig levemand, der med sin henkastede sarkasme ejer hver en scene, hver en indstilling, han dukker op i.

2. I ’Rock the Kasbah’ giver han liv til en klassisk Murray-figur: en falleret, livstræt og bidende sarkastisk rockmanager, der har fået tinnitus i sit gyldne øre: Han har mistet evnen til at skabe beatfænomener fra bunden og har blot en enkelt kunde tilbage i stalden. Da han tager hende på en turné i de amerikanske militærbaser i Afghanistan, stikker også hun halen mellem benene og efterlader Murrays hærgede has-been i det konfliktramte Mellemøsten uden pung, penge eller ID. Det er svært at bebrejde hende med tanke på managerens vamle salgstale i flyet mod krigszonen: »You will play in front of 2.000 horny soldiers«.

3. Plottet og især den omfattende skærmtid til Murray giver løfter om en charmerende, paradoksalt søvnig road movie gennem den afghanske ørken, fyldt til randen med barokke situationer: Murray rocker ud foran en flok svært bevæbnede afghanere, Willis dukker op i hans seng dagen derpå, og Danny McBride skriger »Welcome to the jungle!« under en livsfarlig skududveksling i det afghanske tusmørke. Det er dog lettere alarmerende, at Murrays nære ven Mitch Glazer har forfattet manuskriptet. Han debuterede som instruktør i 2011 med den passionsløse ‘Passion Play’ med Mickey Rourke, Megan Fox og Murray og har ej heller som manusforfatter en glorværdig karriere bag sig. I det mindste er det Barry Levinson (‘Rain Man’, ‘Wag the Dog’), der har instrueret.

Læs også: De fænomenale øjeblikke, der gør Bill Murray til Bill Murray

Læs også: Første teaser til Sofia Coppolas ’A Very Murray Christmas’ med Bill Murray, Miley Cyrus og George Clooney

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af