Ny serie: Damian Lewis og Paul Giamatti uddeler verbale tæsk i ’Billions’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så landede første kig på Showtimes kommende dramaserie ‘Billions’, hvori ‘Homeland’s Damian Lewis nu giver den som glat hedgefonds-ål og multimillionær overfor Paul Giamattis bullterrier-advokat, der lugter BS og politisk intrige på New Yorks finansielle tinder.

Teaseren lægger op til en klassisk giganternes kamp i murbrokkerne af den amerikanske drøm, og Lewis’ magtfulde Bobby Axelrod (herligt catchy serienavn i øvrigt)  indtager naturligvis skurkerollen overfor den ’lille mand af loven’, helt i tråd med underholdningsindustriens ivrige dramaturgiske dæmonisering af rigdommens korrumperende bagside post-finanskrise.

Bl.a. bliver vi trakteret til følgende øretæveindbydende ordveksling:

Chuck Rhoades (Giamatti): »Walk away.«

Bobby Axelrod (Lewis): »I should. But then again, what’s the point of having fuck you-money if I can’t say fuck you?«

Charmerende.

Den noget selvbevidst-bombastiske tone til trods, tyder meget imidlertid på, at Giamattis intense Chuck Rhoades absolut heller ikke er til at spøge med, og man kan dermed håbe på et mere nuanceret portræt af rig vs. ret, penge vs. ambitioner, end det klicheramte billede der tegner sig, når Bobby Axelrods formue og slette karakter fx visualiseres af en playboy-pool i The Hamptons.

Første sæson af ‘Billions’ får premiere i 2016, og udover Lewis og Giamatti medvirker også Maggie Siff (’Sons of Anarchy’) og Malin Akerman (’Trophy Wife’). Serien har manuskript af Brian Koppelman og David Levien (’Ocean’s Thirteen’) sammen med Andrew Ross Sorkin (’Too Big To Fail’).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af