Trailer: Første kig på Netflix’ næste store satsning, den Scorsese-inspirerede ‘Narcos’

Netflix har netop annonceret, at de nu har rundet 65 millioner abonnenter i verden, og streaming-tjenesten udvider i disse år sit internationale fokus med stor kraft. De kommende år vil vi se Netflix-serier på adskillige sprog designet til at styrke forretningen på de store lokale markeder.

Første skridt på vejen er ‘Narcos’, der udspiller sig på både engelsk og spansk. Det er fortællingen om historiens mest notoriske narkobaron, Pablo Escobar, og DEA-agenten, der jagtede ham – og dermed også historien om, hvordan kokain slog igennem i den vestlige verden i 80’erne, hvor Escobar sendte tonsvis af det hvide stof fra Colombia til USA. Det er en tematik, der i den grad vækker genklang i nutiden her få dage efter, at den mexicanske kartelkonge El Chapo flygtede fra et højsikkerhedsfængsel gennem en halvanden kilometer lang, veludbygget underjordisk tunnel.

Escobar spilles af den glimrende brasilianske skuespiller Walter Moura, som slog igennem i den hårdkogte Berlinale-vinder ‘Elite Squad’, hvor han var på den anden side af gangsterkrigen som leder af en specialenhed i kampen mod banderne i Rios favelas.

‘Elite Squad’ var instruktør José Padilhas gennembrud (han har siden instrueret remaket af ‘Robocop’), og det er såmænd også ham, der er en af bagmændene bag ‘Narcos’ som instruktør og producer.

Den første trailer afslører, at ‘Narcos’ er et bandedrama, der med sin drevne voiceover og legende fortællestil lægger sig i ånden efter Scorsese. Om den kan leve op til forbilledet, må vi se, når første sæson af ‘Narcos’ kommer på Netflix 28. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af