Trailer: Se en uigenkendelig Hugh Jackman som Sortskæg i ny, episk film om Peter Pan

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Historien om Peter Pan er fortalt flere gange på film, blandt andet i Steven Spielbergs ‘Hook’ og Mark Fosters ‘Finding Neverland’ om forfatteren bag den klassiske fortælling om den evigt unge dreng, J.M. Barrie.

Men Joe Wrights ‘Pan’ ligner nu alligevel ikke noget, vi har set før: En storslået, mørk og episk fortælling, hvor en næsten uigenkendelig Hugh Jackman indtager rollen Peter Pans antagonist, Sortskæg, og Rooney Mara spiller klokkeblomst. Wright har tidligere stået bag vellykkede dramaer som ‘Atonement’ og ‘Fornuft og følelse’, så der er håb for, at han ikke forfalder til effektjageri.

Filmen skulle egentlig have haft premiere denne sommer, men er nu udskudt til 8. oktober. Se den nye trailer ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af