Trailer: Tina Fey og Amy Poehler genforenes som rablende søstre i ‘Sisters’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De tidligere ‘SNL’-stjerner Tina Fey og Amy Poehler har de seneste år været forrygende Golden Globe-værter, men på film har de ikke slået pjalterne sammen siden ‘Baby Mama’ i 2008. De har været fuldt beskæftiget med hver deres succesfulde komedieserie – henholdsvis ’30 Rock’ og ‘Parks and Recreation’.

Men nu har begge serier sat sidste punktum, og Fey og Poehler genforenes i komedien ‘Sister’ om to søstre, der vender tilbage til deres barndomshjem og får sig en overraskelse, da de finder ud af, at deres forældre har solgt det. Det udvikler sig til en nostalgisk rejse gennem fortiden kulminerende i et stort afskedsbrag, highschool-style.

Også en tredje tidligere ‘SNL-stjerne, Maya Rudolph (‘Away We Go’, ‘Bridesmaids’), dukker op i traileren, og det samme gør Ike Barinholtz fra ‘The Mindy Project’ som en mulig love interest. I instruktørstolen sidder Jason Moore, der tidligere har stået bag ‘Pitch Perfect’.

‘Sisters’ får premiere i USA til jul, mens den danske premiere er uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af