Bill Murray vender tilbage til ‘Ghostbusters’

Bill Murray vender tilbage til ‘Ghostbusters’

Den kommende ‘Ghostbusters’ adskiller sig markant fra de oprindelige film om de elskelige spøgelsesjægere, alene fordi hovedrollerne indtages af kvinder: Nærmere bestemt en frygtindgydende sjov kvartet bestående af Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon og Leslie Jones.

Nu står det dog klart, at en af de gamle ghostbusters også slutter sig til filmen. Ingen ringere end Bill Murray får nemlig en rolle, efter sigende som veteranspøgelsesjægeren Martin Hess, der opponerer mod den nye generation.

Han gentager således ikke sin rolle som parapsykologen Dr. Peter Venkman, men har altså alligevel vendt på en tallerken i forhold til opfølgeren. Han har tidligere udtalt, at han efter den svage 2’er fra 1989 ville holde sig langt væk fra serien.

Murray får mandligt selskab af Chris ‘Thor’ Hemsworth, som i et veloplagt move spiller kvindekvartettens sekretær. Filmen instrueres af Paul Feig, der fik et massivt gennembrud med ‘Bridesmaids’ og senest har imponeret med ‘Spy’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af