Jennifer Lawrence er verdens bedst betalte skuespillerinde – se hele listen

Jennifer Lawrence er verdens bedst betalte skuespillerinde – se hele listen

Forleden offentliggjorde Forbes listen over årets bedst betalte mandlige skuespillere, og nu er turen kommet til kvinderne.

’The Hunger Games’-stjernen Jennifer Lawrence topper listen med 52 millioner dollars, efter hun indtog andenpladsen på sidste års liste, mens den forsvarende sejrherre, Sandra Bullock, i år er nede som nr. 15.

Scarlett Johansson er ny nr. 2 med en samlet indtjening på 35,5 millioner, komikeren Melissa McCarthy (’Spy’) stormer ind på tredjepladsen med 23 millioner i bagagen, mens listens eneste ikke-amerikanske islæt, kineseren Bingbing Fan (‘X-Men: Days of Future Past’), indtager fjerdepladsen.

Opgørelsen er desuden brænde på bålet for det kor af kritikere, der mener, at Hollywood forfordeler kvindelige skuespillere. Således tjente Jennifer Lawrence hele 28 millioner dollars mindre end den bedst betalte mandlige skuespiller, Robert Downey Jr., mens nr. 34 på mændenes liste tjente mere end kvindernes nr. 9.

Se hele listen herunder:

1. Jennifer Lawrence – 52 millioner dollars
2. Scarlett Johansson – 35,5
3. Melissa McCarthy – 23
4. Bingbing Fan – 21
5. Jennifer Aniston – 16,5
6. Julia Roberts – 16
7. Angelina Jolie-Pitt – 15
8. Reese Witherspoon – 15
9. Anne Hathaway – 12
10. Kristen Stewart – 12
11. Cameron Diaz– 11
12. Gwyneth Paltrow – 9
13. Meryl Streep – 8
14. Amanda Seyfried – 8
15. Sandra Bullock – 8
16. Emma Stone – 6,5
17. Mila Kunis – 6,5
18. Natalie Portman – 6

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af