Så er den sikker: ’Twin Peaks’-fortsættelse starter optagelse i september

Efter megen frem og tilbage stod det i maj måned klart, at David Lynch ikke alligevel havde forladt genoplivningen af sin ikoniske serie, ’Twin Peaks’. Faktisk står Lynch i skrivende stund til at skulle instruere samtlige episoder af den kommende sæson, der skal vises på kanalen Showtime.

Nu kan Showtime-direktør David Nevin fastslå, at optagelserne til den kommende sæson starter i september i år.

Hvor mange episoder, der helt konkret bliver tale om, aner dog hverken han, David Lynch eller medforfatter Mark Frost, og det er der en helt særlig årsag til.

Lynch og Frost, der begge stod bag den oprindelige serie, har nemlig skrevet efterfølgeren som én lang film. Lynch har i sinde at instruere hele molevitten i én køre, hvorefter man i post-produktionen vil vurdere, hvor mange afsnit materialet kan række til.

Kyle MacLachlan er stadig den eneste skuespiller, der er officielt tilknyttet projektet, men som David Nevin udtaler til Deadline, kan intet nyt være godt nyt for fans, der ønsker et gensyn med seriens oprindelige cast.

»Man børe være optimistisk omkring chancen for at se sine favoritter igen«, udtaler han gådefuldt.

Fortsættelsen til ’Twin Peaks’ forventes klar til tv-stuerne i enten 2016 eller 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af