Trailer: ‘Deadpool’ med Ryan Reynolds får Batman til at ligne en spejderdreng

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For mange er mæthedspunktet måske snart nået, hvad angår superhelte blæst op på det store lærred, men Marvels ‘Deadpool’ er nu alligevel one to watch.

Ryan Reynolds spiller Wade Wilson, som får konstateret kræft og under et eksperiment for at blive kureret får overnaturlige helingsevner. Evner, han naturligvis kan bruge i en god sags tjeneste – og til at hævne sig på den mand, der foretog eksperimenterne på ham.

Den første, ucensurerede trailer lover virkelig godt for en film med direkte humor og grafisk vold – og en Ryan Reynolds, der i rigt mål får brug for sin komiske timing. Referencen til hans tidligere, lidet succesrige superhelteforsøg med ‘The Green Lantern’ er herlig, og så skader det ikke ligefrem, at T.J. Miller fra ‘Silicon Valley’ tilsyneladende får frit spil. »You look like Freddy Krueger facefucked a topographical map of Utah«, må være en tidlig kandidat til en af årets bedste replikker.

I skurkerollen ses Ed Skrein fra ‘Game of Thrones’ og danske Mads Matthiesens kommende ‘The Model’. Også Morena Baccarin fra ‘Homeland’ og MMA-stjernen Gina Carano er på rollelisten.

‘Deadpool’ får premiere februar 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af