Trailer: Se Brad Pitt og Angelina Jolie i deres første fælles film i 10 år, ‘By the Sea’

Angelina Jolie og Brad Pitt forelskede sig under optagelserne til ‘Mr. and Ms. Smith’ for 10 år siden, og siden har de ikke slået pjalterne sammen på det store lærred.

Det laver de dog om på nu, hvor de begge medvirker i Jolies næste film som instruktør, ‘By the Sea’. Det er et arthousedrama inspireret af 60’erne og 70’ernes europæiske filmkunst, og den foregår da også i 70’ernes Frankrig, hvor de to superstjerner er omringet af et europæisk cast bestående af folk som Niels Aarestrup (‘Profeten’) og Melanie Laurent (‘Beginners’, ‘Inglourious Basterds’). Det lover desuden godt for filmen, at den er fotograferet af østrigeren Christian Berger, der er kendt som Michael Hanekes hoffotograf på film som ‘Pianisten’ og ‘Det hvide bånd’.

Man må ikke håbe for Brangelina, at denne nye fælles film afspejler deres forhold, for den handler om en amerikansk forfatter (Pitt) og hans hustru (Jolie), der kommer til et roligt fransk feriested, hvor det hurtigt viser sig, at ægteskabet er i krise.

Angelina Jolie har udtalt, at filmen er af den type, som hun selv godt kan lide at se, men som hun sjældent bliver castet til. Hun har desuden fortalt, at hun brugte sin intime viden om Pitt til at få hans aggressioner frem i de scener, hvor de skal skændes.

Filmen får premiere i USA 13. november, mens den danske premiere er uvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af