Zach Galifianakis køres i stilling som Jokeren i kommende film

Zach Galifianakis køres i stilling som Jokeren i kommende film

»I only work in black. And sometimes very, very dark grey,« fastslog Batman i sidste års animationshit ’The Lego Movie’, og nu har den selvironiske fortolkning af superhelten så affødt en spin-off.

Filmen skal i al sin enkelhed hedde ’The Lego Batman Movie’, og The Hollywood Reporter kan berette, at Zach Galifianakis er kørt i stilling til skurkerollen som Jokeren.

Den pot-rygende komiker med det halsbrækkende navn har allerede vundet hjerter for sin uforudsigelige timing i særligt ’The Hangover’-filmene og talkshow-parodien ’Between Two Ferns’, men skal nu altså give humoren en mere ondsindet bundklang i rollen som superskurk.

Lykkes det Galifianakis at skubbe Joker-stemmeskuespillets regerende mester, Mark Hamill, af pinden, vil det dog være lidt af en bedrift. Hamill, der nok er bedst kendt for rollen som Luke Skywalker i de tre første ’Star Wars’-film, har optrådt som Jokeren i utallige animerede ’Batman’-sammenhænge og regnes for at være den bedste af sin slags.

’The Lego Batman Movie’ har i forvejen Michael Cera tilknyttet rollen som Robin og forventes premiereklar engang i 2017.

Inden da kan man dog allerede næste sommer opleve Jared Letos fortolkning af Jokeren, når han i superheltefilmen ’Suicide Squad’ giver sit bud på den storsmilende superskurk – en fortolkning, der at dømme ud fra filmens første trailer vil fokusere på karakterens allermørkeste og mest psykopatiske sider.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af