Bourne er tilbage: Se veltrænet Matt Damon på første billede fra settet

Bourne er tilbage: Se veltrænet Matt Damon på første billede fra settet

Otte år er passeret, siden Paul Greengrass og Matt Damon bandt sløjfen om Bourne-trilogien med en af nyere tids mest potente actionfilm, ’The Bourne Ultimatum’. Damon udtalte efterfølgende, at han havde spillet superagenten for sidste gang, men han vendte senere på en tallerken, da Greengrass, manden bag både ’Ultimatum’ og toeren ’Supremacy’, meldte sig under fanerne på ny.

Nu fejes al tvivl om filmens tilblivelse definitivt af banen med det første still fra produktionen. Billedet, der blev postet på Twitter af co-producer Frank Marshall med ordene »Bourne is back #Bourne2016«, viser en toptrimmet Damon i et afsidesliggende bjerglandskab. Se det nedenfor.

Hvor den oprindelige Bourne-trilogi tog den amerikanske krig mod terror under kritisk lup, udspiller den fjerde film i serien sig i det, Damon har kaldt et »post-Snowden«-univers.

Det svenske stjerneskud Alicia Vikander (’En kongelig affære’, ’Ex Machina’) og veteranen Tommy Lee Jones (’Men in Black’, ’No Country for Old Men’) flankerer Damon i endnu uspecificerede roller, mens Vincent Cassell (’Eastern Promises’, ’Oceans’-filmene) spiller filmens skurk.

Den præcise premieredato er endnu ikke fastlagt, ligesom vi må vente på de nærmere detaljer om filmens plot.

 

bourne photo

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af