Efter ‘Straight Outta Compton’: Film om Snoop, Dre og 2Pac på vej

Efter ‘Straight Outta Compton’: Film om Snoop, Dre og 2Pac på vej

’Straight Outta Compton’, filmen om den legendariske hiphop-gruppe N.W.A. med Ice Cube, Dr. Dre og Eazy-E i spidsen, har over de seneste uger gået sin sejrsgang i USA med udsolgte biografsale og jublende kritikere. Derfor er det ikke overraskende, at der allerede nu arbejdes på en opfølger til filmen.

Ifølge The Hollywood Reporter tager ’Welcome to Death Row’ tråden op fra ‘Compton’ og stiller skarpt på den turbulente æra, der fulgte i kølvandet på N.W.A.’s himmelflugt. En æra, hvor rapikoner som 2Pac, Snoop Dogg og Dr. Dre kickstartede deres glorværdige solokarrierer, mens ejeren af det toneangivende pladeselskab Death Row Records, Suge Knight, styrede branchen med hård hånd.

Filmen, der er baseret på ’Compton’-co-produceren S. Leigh Savidges dokumentar og bog af samme navn, søger fortsat finansiering, muligvis fordi de manglende musikrettigheder afskrækker Hollywoods store studier. Savidge mødte dog lignende udfordringer under udviklingen af ’Straight Outta Compton’, hvor det lykkedes ham at få adgang til N.W.A.’s bagkatalog.

’Straight Outta Compton’ rammer de danske biografer den 17. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af