Michael Fassbender får hovedrolle i svensk instruktørs filmatisering af norsk bog

Michael Fassbender får hovedrolle i svensk instruktørs filmatisering af norsk bog

Michael Fassbender er her, der og alle vegne. På den netop afviklede Telluride-filmfestival blev han hyldet og udråbt som en selvskrevet Oscar-favorit for sin hovedrolle i ’Steve Jobs’, og i det kommende år har han intet mindre end fire biografaktuelle film i ærmet, inklusive spilfilmatiseringen ’Assassins Creed’ og ’X-Men: Apocalypse’ – mens ’Prometheus 2’ stadig lurer et ulokaliseret sted i horisonten.

Et sted imellem de tætpakkede planer har Fassbender dog fundet plads til endnu et projekt, nemlig ’The Snowman’, filmatiseringen af norske Jo Nesbøs syvende bog om politibetjenten Harry Hole. Det skriver The Hollywood Reporter.

Det var tidligere Martin Scorsese, der stod til at skulle instruere ’The Snowman’, men han har nu gjort plads til svenske Thomas Alfredsson – manden, der i 2011 fik sin engelsksprogede debut med den stilsikre spionthriller ’Tinker Tailor Soldier Spy’, og som inden da markerede sig med det svenske vampyrhit ’Lad den rette komme ind’ (2008). I stedet skal Scorsese producere filmen.

Michael Fassbender kan næste gang opleves i de danske biografer den 22. oktober med westerndramaet ’Slow West’, mens han med krigsmaling og kongekrone kan ses i Shakespeare-filmatiseringen ’Macbeth’ fra 17. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af