Nicolas Cage, John Cusack og Eddie Murphy? Se, hvem Tarantino havde i tankerne til ‘Pulp Fiction’

Hvad hvis Jack Nicholson havde fået rollen som Michael Corleone i ’The Godfather’? Hvad hvis Will Smith havde udført slowmotion-akrobatik som Neo i ’The Matrix’? Og hvad hvis manden, der undveg slanger og nedkæmpede gravrøvere som Indiana Jones ikke havde heddet Harrison Ford, men derimod Tom Selleck?

Læs også: Bittert – skuespillere, der takkede nej til ikoniske roller

Sådan er filmverdenen fuld af potentielle paralleluniverser, hvor legendariske roller nær var røget i andre hænder – og nu indgår Quentin Tarantinos ’Pulp Fiction’ i samme tankeeksperiment, idet en bruger på Reddit har offentliggjort instruktørens oprindelige ønskeliste for rollebesætningen.

Som det fremgår af listen, var John Travoltas ubetalelige comeback-rolle som Vincent Vega nær havnet hos Tarantino-darlingen Michael Madsen, mens Samuel L. Jackson konkurrerede med navne som Laurence Fishburne og Eddie Murphy til rollen som den bibelciterende Jules.

Desuden optræder navne som Nicolas Cage og Michael Keaton, mens John Cusack var førstevalg til Eric Stoltz’ omtågede narkohandler Lance. Det er i øvrigt tankevækkende, at Uma Thurman, der fik et gennembrud i rollen som gangsterhustruen Mia Wallance og en soloplads på filmens ikoniske plakat, slet ikke er nævnt på listen.

pulp-fiction-casting

 

pulp-fiction-casting-2
pulp-fiction-casting3
pulp-fiction-casting4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af