Trailer: Keanu Reeves får uventet damebesøg fra helvedet i Eli Roths gyser ‘Knock Knock’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Børnene og konen er ude af huset. Du er alene. Det banker på døren. To regnvåde og nødtørftigt beklædte babes spørger uskyldigt, om de må låne en telefon. Hvad gør du?

Det spørgsmål må Keanu Reeves stille sig selv i horror-instruktøren Eli Roths nyeste film, ’Knock Knock’, der nu har fået en trailer.

Roth synes dog for en stund at have lagt den kødædende ondskab og ækle tortur kendt fra ’Cabin Fever’ (2002) og ’Hostel’ (2005) på hylden – i hvert fald for en stund. I stedet synes ’Knock Knock’ at læne sig op ad 90’ernes erotiske thrillers som ’Wild Things’ (1998) og ’Basic Instinct’ (1992), når den gæstfri familiefars dybeste fantasier pludselig bliver hans værste mareridt.

’Knock Knock’, der er en genindspilning af b-filmen ’Death Game’ fra 1977, er dog ikke Eli Roths eneste jern i ilden: Den forsinkede kannibal-film ’The Green Inferno’ får langt om længe amerikansk premiere i denne måned, mens ’Knock Knock’ kan ses i USA fra 9. oktober.

Det er endnu ikke planlagt, om ‘Knock Knock’ og ‘The Green Inferno’ får dansk biografpremiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af