Brandvarmt rygte: Netflix genopliver tv-hittet ‘Gilmore Girls’ som miniserie

Brandvarmt rygte: Netflix genopliver tv-hittet ‘Gilmore Girls’ som miniserie

Mens genoplivningen af ikoniske tv-klassikere som ‘The X-Files’ og ‘Twin Peaks’ venter lige om hjørnet, melder endnu et serie-comeback sig nu under fanerne – i hvert fald hvis man skal tro Variety, der varsler en ny omgang ‘Gilmore Girls’ på vej til tv-stuerne.

Det er Netflix, der producerer de nye afsnit af ‘Gilmore Girls’, og dermed fortsætter streamingtjenesten sin tilsyneladende succesfulde rolle som produktionsselskab, der tidligere har resulteret i serier som ‘House of Cards’, ‘Orange is the New Black’ og senest ‘Narcos’.

‘Gilmore Girls’ kørte oprindeligt gennem syv sæsoner fra 2000 til 2007 og havde Lauren Graham og Alexis Bledel i de bærende roller som henholdsvis mor og teenagedatter. Den nye ombæring af serien vil angiveligt bestå af fire, fyldige afsnit af halvanden times varighed, og snarere end en ny sæson synes der dermed tale om en genoplivning i miniserie-format.

Selvom ‘Gilmore Girls’ næppe dyrkes med samme kulturelle fanatisme som førnævnte ‘The X-Files’ eller ‘Twin Peaks’ (eller en anden af Netflix’ serie-revivals, ‘Arrested Development’), så er serien med sin massive fanbase en af moderne tv-histories store, kommercielle pletskud. En dato for den kommende miniserie – der dog stadig ikke er bekræftet af hverken Netflix eller Warner Bros. – er endnu ukendt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af