Daniel Craig lufter muligheden for endnu en James Bond-film

Daniel Craig lufter muligheden for endnu en James Bond-film

Rygterne om hvem, der skal overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig, har længe floreret, og hvor Idris Elba (premiereaktuel i Netflix-filmen ’Beasts of No Nation’) tidligere på året var det helt store samtaleemne, er det i skrivende stund den tidligere ’Homeland’-stjerne Damien Lewis, der kan kalde sig bookmakernes klare favorit.

Dog mangler vi stadig en definitiv udmelding fra Daniel Craig, der om en lille måneds tid optræder som Bond for fjerde gang i ’Spectre’. I et interview med Entertainment Weekly understreger den 47-årige brite, at man langt fra bør afskrive ham endnu – selvom rollen har en høj pris.

»Jeg arbejder mig selv ihjel«, siger Craig om sine fysiske forberedelser til rollen som agent 007.

»Det bliver hårdere, men sådan er livet. Jeg har tænkt mig at blive ved, så længe jeg fysisk er i stand til det. Jeg er på kontrakt til en mere – men jeg vil ikke spå om fremtiden«.

Efterfølgende blev skuespilleren spurgt mere nærgående ind til, hvor længe han kan spille rollen som Bond, og her lød svaret:

»Jeg kan ikke give dig et ærligt svar på nuværende tidspunkt. Det er ikke fordi, jeg prøver at spille kostbar. Jeg har bare slet ikke tænkt på det. Den her film har taget to år af mit liv, og jeg har bare brug for en pause. Jeg har brug for at komme tilbage til det normale liv. Jeg har brug for at genintroducere mig til min familie, som ikke jubler over mig for tiden. Ideen om at planlægge ud i fremtiden… Jeg forsøger at tage det, som det kommer. Folk vil have et svar, og jeg har ikke et«.

’Spectre’, der er instrueret af den tidligere Oscar-vinder og ’Skyfall’-instruktør Sam Mendes, kan ses i de danske biografer fra den 30. oktober.

Læs også: James Bond-forfatter: Idris Elba er for »street« til at spille agent 007

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af