’Mad Max’-instruktør: ’Fury Road’ får to opfølgere

’Mad Max’-instruktør: ’Fury Road’ får to opfølgere

Få vil bestride, at ’Mad Max: Fury Road’ er årets hidtil største actionbrag. Et forrygende fartgalt helvedesridt gennem et postapokalyptisk ødeland med old school-effekter og en af nyere filmhistories mest røvsparkende kvinder i en central rolle.

Filmens instruktør, George Miller, har før udtalt, at han ligger inde med nye fortællinger fra ’Mad Max’-universet – en spin-off med fokus på Charlize Therons krigerkvinde Furiosa har blandt andet været på tale – og nu bekræfter han i et interview med Top Gear, at ’Fury Road’ får ikke blot én, men to opfølgere.

»Vi er endt med to manuskripter, uden det var meningen«, siger han. »Vi er i dialog med studiet i øjeblikket, men jeg er ikke helt sikker på, hvilket af de to projekter der bliver det næste«.

Miller har endnu ikke afsløret nogen detaljer om de kommende ’Mad Max’-film, og noget tyder på, at seriens fans må væbne sig med tålmodighed, da den aldrende instruktør trænger til en pause fra ørkensand og frontale kollisioner.

»Jeg vil gerne lave en lille film uden visuelle effekter, før jeg går videre med ‘Mad Max’. Vi optog ’Fury Road’ over otte måneder, hvilket er lang tid. Heden, støvet, de store stunts, det slider på dig. Men vi har planlagt to ’Mad Max’-film mere«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af