Martin Scorseses ‘The Irishman’ med Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci ser ud til at blive en realitet

Martin Scorseses ‘The Irishman’ med Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci ser ud til at blive en realitet

Det lyder næsten for godt til at være sandt: Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci i en ny gangsterfilm instrueret af Hollywoods mafioso-instruktør nummer ét, Martin Scorsese.

Ifølge Robert De Niro, der i øjeblikket er biografaktuel i komedien ‘Praktikanten’, bliver legendetræffet dog en realitet, for filmen ‘The Irishman’ påbegynder muligvis optagelser allerede næste år.

»Vi laver den«, siger De Niro til Digital Spy, »og vi skulle gerne begynde en gang til næste år«.

Filmen er baseret på Charles Brandts bog ‘I Heard You Paint Houses’ (titlen refererer til blodet på væggene efter et mord) og omhandler virkelighedens berygtede gangsterboss Frank ‘The Irishman’ Sheeran, der gennem en årrække af kyniske likvideringer blandt andet tog livet af fagforeningslederen Jimmy Hoffa.

I hovedrollen som Frank Sheeran ses Robert De Niro, der i 1974 vandt en Oscar for sit gangsterportræt i ‘The Godfather II’, mens rollerne til de ligeledes gangstererfarne Al Pacino (Tony Montana i ‘Scarface’) og Joe Pesci (eksplosiv hidsigprop i Scorseses egne ‘Goodfellas’ og ‘Casino’ over for netop De Niro) endnu er uvisse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af