Kom til Soundvenue Forpremiere: Se Spielbergs mest anmelderroste film i årevis, ‘Spionernes bro’, før alle andre

Kom til Soundvenue Forpremiere: Se Spielbergs mest anmelderroste film i årevis, ‘Spionernes bro’, før alle andre

»’Bridge of Spies’ er et fuldendt stykke underholdning, der fejer benene væk under dig med ren film«, skriver New York Times’ anmelder om Steven Spielbergs nyeste drama, og hun står langt fra alene med sin begejstring.

Den samlede amerikanske kritikerstand synes at mene, at ’Spionernes bro’ er mesterinstruktørens bedste i årevis, og vores egen anmelder erklærer sig enig: »Måske mere seværdig end nogen Spielberg-film siden ’Catch Me If You Can’«.

Nu kan du se ’Spionernes bro’, som filmen hedder på dansk, før alle andre, når vi inviterer til forpremiere i Grand Teatret 18. november (reserver din billet HER).

Det er et ekstremt stilfuldt spiondrama af den slags, der ellers aldrig laves i Hollywood mere. Coen-brødrene har været med til at skrive manuskriptet om advokaten Jim Donovan (Tom Hanks), der under Den Kolde Krig hyres til at ’forsvare’ den tilfangetagne russiske spion Rudolf Abel (en suveræn Mark Rylance). Det er imidlertid en håbløs kamp, for Abel er dømt på forhånd, men den standhaftige Donovan løber spidsrod mellem sure chefer, kritiske journalister og en pøbel i lynchstemning i et stædigt forsvar for spionens rettigheder.

Og da en amerikansk pilot styrter ned i sovjetisk terræn, bliver det pludselig nyttigt at have en levende russisk spion at handle med.

Det er en Spielberg classic af den fineste slags, men også et utvetydigt slag i nyrerne på det moderne USA, hvor Guantanamo og Abu Ghraib har bevist, at man ikke altid selv praktiserer de værdier, man ofrer livet for at forsvare.

’Spionernes bro’ vil utvivlsomt blive en toptitel i årets Oscar-ræs, og det er derfor velgørende, at vi allerede nu får den at se i de danske biografer.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere
Grand Teatret
18. November, kl. 21.30

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af