Trailer: Aziz Ansari farer vild i datinglivet i veloplagt første blik på Netflix’ ’Master of None’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med ’Curb Your Enthusiasm’, ’Louie’ og på dansk grund ‘Lillemand’ er det en trend i tiden, at stjernekomikere giver liv til udleverende, fiktionaliserede versioner af sig selv på tv-skærmen. Således også i ’Master of None’, hvor Aziz Ansari sætter etnicitet og kulturforskelle under vittig lup, alt imens han navigerer datinglivets barske vildmark.

Ansari har åbenlyst hentet inspiration hos Larry David og Louis C.K., men ’Parks & Recreation’-komikerens humor er mindre grovkornet end kollegernes, hvilket giver plads til større følsomhed. Med hans blanke hundeøjne og klejne fysik ligner han et truet dyr i en verden af jægere.

Den første trailer byder på flere ubetalelige stunder, som da Ansari sprænger et kondom i kampens hede og udtrykker bekymring for »de små fyre, der møder op før den store fest«, eller da en lille, rapkæftet pige peger på fremmede og råber deres race. Black woman! Chinese man!

Solide navne som H. Jon Benjamin (’Archer’) og Eric Wareheim (’Tim & Eric’) gør Ansari selskab på rollelisten, mens James Ponsoldt, manden bag det fintfølende indie-drama ’The Spectacular Now’, er blandt instruktørerne. ’Master of None’ får premiere på Netflix den 6. november, hvor første sæsons 10 afsnit frigives i samlet flok.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af