Trailer: Få første kig på den dybt personlige ‘Born to Lose’ om Lorenzo Woodrose og Spids Nøgenhat

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Nu skal jeg ud at flyve«.

I den første, dragende trailer til dokumentarfilmen ’Born to Lose’ genkalder Lorenzo Woodrose, frontmanden i Spids Nøgenhat, sit første møde med bevidsthedsudvidelsen. Han lå på en briks hos tandlægen, høj på lattergas, og så Afrika i loftet. Tredive år senere falder han lyksaligt om på en mark under lyseblå himmel.

Netop de psykedeliske oplevelser er grundpillen i Spids Nøgenhats tilbageskuende syrerock, der nok er forankret i en svunden tid, men ikke desto mindre har vundet bred popularitet i de seneste år – noget, bandets pris som bedste live-navn til Danish Music Awards i høj grad vidnede om.

’Born to Lose’ skildrer Woodrose og bandmedlemmernes forsøg på at håndtere den pludselige berømmelse uden at give afkald på det kunstneriske særpræg. Og at nyde livet i fulde drag, selv om ungdommen kun er et minde.

‘Born to Lose’ vises fredag den 6. november på CPH:DOX, hvor Lorenzo Woodrose vil dukke op til en Q&A efter visningen. Filmen får landsdækkende biografpremiere den 2. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af