Trailer: Kurt Russell nedkæmper kannibaler i den blodige horror-western ‘Bone Tomahawk’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2015 står i westernfilmens tegn for Kurt Russell. Den 64-årige Hollywood-stjerne, der tidligere udmærkede sig i genren med sit portræt af gunslinger-legenden Wyatt Earp i ‘Tombstone’, er ikke blot december-aktuel med Tarantinos længe ventede ‘The Hateful Eight’, men kan nu også ses i den første trailer for den kommende kannibal-western ‘Bone Tomahawk’.

I filmen spiller Russell side om side med blandt andre Patrick Wilson (‘Watchmen’), Richard Jenkins (‘The Visitor’) og Matthew Fox (‘Lost’) som hærfører for en gruppe mænd, der efter kidnapningen af en håndfuld civile sætter afsted på hesteryg for at finde en flok kannibaler.

‘Bone Tomahawk’ er instrueret af debutanten Craig Zahler, og sætter man sin lid til den stemningsfuld trailer, synes han at balancere fint mellem kulørt kitsch og sammenbidt alvor, når western-genren her får et kødeligt kannibal-twist – måske ikke helt ulig den makabre Guy Pearce-western ‘Ravenous’ fra 1999.

Filmen havde verdenspremiere på den amerikanske filmfestivalen Fantastic Fest i torsdags, hvor den modtog positive anmeldelser fra blandt andre Variety og The Hollywood Reporter. En dansk premieredato for ‘Bone Tomahawk’ er dog stadig uvis, og at filmen ender direkte på dvd- og streamingmarkedet herhjemme, virker ikke usandsynligt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af