Trailer: Sidste, actionspækkede kig på James Bond-filmen ‘Spectre’ inden premieren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som det kom frem for nyligt, vil den kommende James Bond-film ‘Spectre’ ikke nødvendigvis være Daniel Craigs sidste optræden som agent 007. Den 47-årige brite har blot udtalt, at optagelserne til de spektakulære actionfilm har sin fysiske pris, og at han derfor trænger til en pause.

Et sidste kig på ‘Spectre’, Bond-franchisens stort anlagte 24. film, der er instruktøren Sam Mendes forsøg på at overgå succesen med ‘Skyfall’ fra 2012, underbygger umiddelbart Daniel Craigs pointe. Her ses Bond nemlig blandt andet i fuldt firspring fra faldende murbrokker og i slåskamp på en roterende helikopter, og at filmen ifølge Craig skulle være »Skyfall gange 10« synes pludselig at give mening.

Heller ikke den sidste trailer til ‘Spectre’ fastslår dog med sikkerhed, om Christoph Waltz’ skurkerolle – som fans spekulerer i – vil være et origin-take på den skaldede og katte-elskende superskurk, Blofeld, der optrådte i hele seks James Bond-klassikere. Under alle omstændigheder synes Waltz’ diabolske gentleman-manerer kendt fra Tarantinos ‘Inglourious Basterds’ og ‘Django Unchained’ at klæde Bond-universet fortrinligt.

Udover en sidste trailer har folkene bag ‘Spectre’ også udsendt et nyt tv-spot, der kan ses nedenfor.

‘Spectre’ har premiere 30. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af