Uoriginalt: ‘The A-Team’, ‘MacGyver’, ‘Haywire’ og ‘Dødbringende Våben’ er på vej som spritnye tv-serier

Uoriginalt: ‘The A-Team’, ‘MacGyver’, ‘Haywire’ og ‘Dødbringende Våben’ er på vej som spritnye tv-serier

Hollywoods filmstudier bliver ofte skudt i skoene, at de er for genbrugsglade og for uopfindsomme, og selvom kritikken ikke just kan kaldes uberettiget, er tv-serierne efterhånden bestemt heller ikke undtaget i den sammenhæng

Med annonceringen af fire, kommende tv-serier er det i hvert fald ikke ordet nytænkning, der først falder én ind. Men derfor kan det måske godt blive underholdende alligevel?

I hvert fald gælder den nye bølge af film og gamle tv-serier, der skal laves til nye tv-serier, Steven Soderberghs actionspækkede agent-thriller ‘Haywire’ (2011) og Mel Gibson-filmserien ‘Dødbringende våben’ samt tv-klassikerne ‘The A-Team’ og ‘MacGyver’, der begge står over for et reboot.

Detaljerne om både ‘Haywire’ og ‘Dødbringende våben’ er endnu få, men sidstnævnte er tilknyttet Matt Miller – skaberen af sci-fi-dramaserien ‘Forever – og skal omhandle partnerskabet mellem en desillusioneret Navy Seal-soldat, der på tragisk vis har mistet kone og barn, og en garvet politimand med hjerteproblemer.

Hvad ‘The A-Team’ angår, er projektet så godt som køreklar: Den tidligere ‘Fast & Furious’-manuskriptforfatter Chris Morgan producerer serien, der skrives af Albert Kim (‘Sleepy Hollow’ og ‘Nikita’), mens Awnia McKiernan – datteren til den oprindelige skaber af ‘The A-Team’, Stephen J. Cannell – forventes at instruere et eller flere afsnit.

‘MacGyver’ bliver en origin-historie om, hvordan den fingerfærdige Indiana Jones-aspirant startede sine heltegerninger i sine unge 20’ere, og det er ingen ringere end James Wan, der instruerede gyserhittet ‘The Conjuring’ såvel som ‘Furious 7’, der skal instruere seriens pilotafsnit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af