Video: Michael J. Fox og Christopher Lloyd crasher Jimmy Kimmel i rørende ‘Tilbage til fremtiden’-hyldest

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Onsdag 21. oktober var den ultimative ‘Tilbage til fremtiden’-dag – datoen markerede nemlig den, som Marty McFly satte kursen mod, da han med hjælp fra professoren Doc Brown begav sig ud på sin første tidsrejse i trilogiens første film.

I anledning af den specielle dag var internettet rig på fejringer og påfund, men ingen hyldest ramte så rent, som da selveste Marty McFly og professor Doc crashede Jimmy Kimmels talkshow i deres velkendte DeLorean.

På scenen stod nemlig pludselig Parkinson-ramte Michael J. Fox og 77-årige Christopher Lloyd i de gode gamle roller, og det overraskede publikum var – forståeligt nok – intet mindre end ekstatisk.

I det rørende klip, der kan ses ovenfor, lykkes det blandt andet Jimmy Kimmel at tage en selfie med de to filmhelte, mens talkshow-værtens svar på deres nysgerrige spørgsmål om fremtiden både skuffer og begejstrer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af