Den første lange trailer til ’Transparent’ sæson 2 lover mere tragikomisk guld

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter den første teasers umådeligt akavede fotoseance har Amazon sluppet den første lange trailer til anden sæson af ’Transparent’, den fænomenale dramedy, der løb med to Golde Globe-statuetter sidste år.

Anden ombæring med den dysfunktionelle familie, the Pfeffermans, lader til at fortsætte, hvor første sæson slap med en blanding af eksistentiel alvor og tilbagelænet komik. Som da Jay Duplass’ Josh tørt giver den seneste opdatering på familiesituationen: »Mom’s good, dad’s a woman«.

Traileren afslører ligeledes, at Jeffrey Tambors cross-dressende familiefar overvejer at få foretaget en kønsskifteoperation – når han altså ikke lærer at udtale ordene »yas queen« med den rette diktion.

’Transparent’ får premiere den 11. december på Amazons streamingtjeneste.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af