Guldgrube af talent: Nu kan du streame alle film fra Danmarks alternative filmskole, Super16, ganske gratis

Guldgrube af talent: Nu kan du streame alle film fra Danmarks alternative filmskole, Super16, ganske gratis

Super16 blev for 16 år siden etableret som et alternativ til den statsautoriserede filmuddannelse på Den Danske Filmskole og har siden opnået en position som en vigtig talentfabrik for dansk film.

Fra sit hovedsæde i Nordisk Film i Valby har Super16 affødt en lang række prominente instruktørnavne som Christina Rosendahl (‘Idealisten’), Fenar Ahmad (‘Ækte Vare’), Roni Ezra (‘9. april’) og ikke mindst Martin Zandvliet (‘Applaus’, ‘Dirch’), der i øjeblikket høster stor international anerkendelse for krigsfilmen ‘Under sandet’.

Tidligere har man kunnet fange skolens afgangsfilm ved en årlig biografsærvisning, men nu er guldgruben af Super16-produktioner for første gang gjort fuldt tilgængeligt for offentligheden.

I anledning af skolens 16-års jubilæum (som man, naturligvis, gør et stort nummer ud af at fejre) har Super16 nemlig frigivet alle sine produktioner, og således kan man nu både opleve, hvordan de etablerede filmskabere startede i det små og få et førstehåndsindtryk af dansk films kommende instruktørstjerner.

Alternativt kan man blot læne sig tilbage og nyde den farverige palet af nogle af Danmarks stærkeste kortfilm. Spilletiden spænder fra 10 til 40 minutter.

Se filmene her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af